Μέσω τηλεφώνου ή στο Chat:
Μην διστάσετε, επικοινωνήστε μαζί μας εφόσον έχετε σημειώσει τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει (SKU), ο οποίος αναγράφεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά και δώστε μας τα στοιχεία σας, και εμείς θα ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας για εσάς.
Μέσω eshop:
Μπορείτε να ολοκληρώστε την αγορά σας ηλεκτρονικά προσθέτοντας στο καλάθι αγορών τα προϊόντα που θέλετε και ακολουθώντας τα βήματα στο ταμείο, συμπληρώνεται τα στοιχεία σας και τον τρόπο που επιθυμείτε να πληρώσετε και η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
 

Εφόσον έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα βήματα θα λάβετε ένα αντίγραφο της παραγγελίας σας στο e-mail που δηλώσατε. Αν δεν λάβετε άμεσα το email επιβεβαίωσης στα “Εισερχόμενα” παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο “Ανεπιθύμητα” (spam) γιατί το e-mail επιβεβαίωσης ίσως έχει πάει εκεί. Αν δεν θέλετε να σας πηγαίνει στα spam προσθέστε το email aisthisi.com@gmail.com  στη λίστα των επαφών σας.

Στο ίδιο email θα σας αποσταλεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κωδικός αποστολής της Γενική Ταχυδρομική, ώστε να μπορείτε να βλέπετε την πορεία παράδοσης του δέματός σας.

Σε 1-3 εργάσιμες ημέρες θα έχετε το προϊόν στην πόρτα σας!

Δημιουργία λογαριασμού

Το aisthisi.com σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό των παραγγελιών σας, να ενημερώνεστε για όλες τις νέες παραλαβές στο email σας κ.α. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας μπορείτε να τα επεξεργαστείτε όποτε επιθυμείτε.

Products