Τοποθετήστε το άρωμά σας στο ψυγείο - Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια θα διαρκέσει η μυρωδιά του

Τοποθετήστε το άρωμά σας στο ψυγείο - Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια θα διαρκέσει η μυρωδιά του

Τοποθετήστε το άρωμά σας στο ψυγείο - Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια θα διαρκέσει η μυρωδιά του

Τοποθετήστε το άρωμά σας στο ψυγείο - Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια θα διαρκέσει η μυρωδιά του

Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα αρωμάτων, όπου αποθηκεύετε τα αρώματά σας μπορεί να έχει αντίκτυπο στο πόσο καιρό παραμένουν σε βέλτιστη κατάσταση.

Ο Τζόνι Βέμπερ, με έδρα το Μάντσεστερ, του Perfume Direct, είπε πως μια πρόσφατη έρευνα που διενήργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα διαπίστωσε ότι το 45% των ανθρώπων αποθηκεύουν τα αρώματά τους ή στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το 39% διατηρεί το δικό τους στο μπάνιο.

«Αυτό αφήνει μόνο το 16 τοις εκατό των ανθρώπων που αποθηκεύουν πραγματικά τα αρώματά τους σωστά», είπε. Ενώ είναι βολικό να έχετε το άρωμά σας σε ένα εύκολο προς χρήση σημείο, όπως ένα περβάζι ή πάνω από την συρταριέρα, αυτά αποδεικνύονται ότι είναι τα χειρότερα μέρη για να αποθηκεύσετε τα αρώματά σας. Να σημειώσουμε ότι τα αρώματα περιέχουν βλαβερές ουσίες που μπορούν να βλάψουν την υγείας μας, ειδικά αν αλλοιωθούν.
Ο Τζόνι εξήγησε: «Η έκθεση του αρώματος στο φως και η συχνή μεταβολή των θερμοκρασιών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να χάσουν τα αρώματα το αρχικό τους άρωμα.
Συνέστησε να αποθηκεύσετε άρωμα μέσα σε ένα ντουλαπάκι, συρτάρι ή ντουλάπα για να διατηρήσετε την έκθεση στο φως στο ελάχιστο, διασφαλίζοντας ότι παραμένει στην αρχική του κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 
ψέκασμα αρώματος
 
"Εναλλακτικά, μπορεί να διατηρηθεί σε προβολή αλλά να το αποθηκεύσετε στη συσκευασία του σε κουτί ή σε ένα διακοσμητικό κουτί", πρόσθεσε. Ο Τζόνι είπε: «Παρόμοια με την επίδραση του φωτός στα αρωματικά υγρά, το άρωμα δεν του αρέσει να πηγαίνει από ζεστό σε κρύο και αντίστροφα. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας μπορούν να αλλάξουν τις φυσικές ιδιότητες των συστατικών ενός αρώματος.
«Τα υγρά περιβάλλοντα όπως τα μπάνια και οι κρεβατοκάμαρες που μπορεί να ζεσταθούν το καλοκαίρι και διατηρούνται ζεστά με κεντρική θέρμανση το χειμώνα, είναι τα χειρότερα μέρη για την αποθήκευση αρωμάτων.
Το άρωμα μπορεί επίσης να διατηρηθεί σε ψυγείο μέχρι και τρία χρόνια - όπως ακριβώς θα αποθηκεύατε ένα καλό κρασί ή ένα μπουκάλι σαμπάνιας », πρότεινε. "Αν σας αρέσει η εμφάνιση του μπουκαλιού, κρατήστε το αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι άδειο. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπείτε στον πειρασμό να ψεκάσετε με ένα σπρέι που έχει βρίσκεστε στα καλύτερα του. "
Αντικαθιστάτε πάντα το καπάκι Σύμφωνα με τον Τζόνι, ένα άρωμα δεν θα αρχίσει να "γερνάει" μέχρι να ψεκαστεί τουλάχιστον μία φορά. «Είναι η εισαγωγή οξυγόνου που ξεκινά τη διαδικασία οξείδωσης - μοιάζει πολύ όταν ανοίγονται τρόφιμα από αεροστεγείς περιέκτες», εξήγησε.
«Κρατήστε τα μπουκάλια κλειστά μέχρι να είστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα - ή, μόλις ανοίξετε και χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το καπάκι στο μπουκάλι για να το σφραγίσετε».
15 καλύτερα αρώματα γυναικών - Βαθμολογία 2019 
 

Viktor & Rolf, Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum: Κλείστε τα μάτια σας και μεταφερθείτε σε ένα μέρος όπου έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ζωή είναι μια σκηνή, που περιμένει την ερμηνεία σας. Εκθαμβωτική, λαμπερή, με μια αίσθηση μυστηρίου. αγοραστέ το τώρα από 5€  εδώ

World Brown Orchid: Αποτελεί best seller παγκοσμίως και είναι ένα άρωμα που αναδεικνύει τα βαθιά αρώματα που κρύβονται στο πιο αισθησιακό λουλούδι, την ορχιδέα. αγοραστέ το τώρα από 5€  εδώ


Zara Perfume, Orchid: Ένα άρωμα γεμάτο γοητεία, που αποκαλύπτει τις φρέσκες και κρυστάλλινες λουλουδένιες νότες του τριαντάφυλλου και του μιγκέ. Οι φρουτώδεις αρμονίες ροδάκινου και μήλου συνδυάζονται στο βάθος με νότες μόσχου, ξύλου και κεχριμπαριού για να κάνουν αυτή τη δημιουργία μια διαδρομή αισθησιασμού. αγοραστέ το τώρα από 5€  εδώ


Byredo, Seven Veils: Τολμηρό, sexy, gender free, το συγκεκριμένο άρωμα σίγουρα δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο.αγοραστέ το τώρα από 5€  εδώ


Tom Ford, Black Orchid Eau De Parfum: ένα αισθησιακό, μοντέρνο και διαχρονικό άρωμα. Η εμμονή του Tom Ford για την τελειότητα και την αναζήτηση της μαύρης ορχιδέας τον οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου του γυναικείου αρώματος. αγοραστέ το τώρα από 5€  εδώ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ
 
📍 ΕΦΕΣΟΥ 51 Νίκαια 184 50 📞 +30 2104932376 📱 +30 6986575100